Een aantal jaar geleden werd door Bram ervaren hoe het is om een onervaren schaatser in een ‘flow’ te laten schaatsen. Door diegene ondersteuning te bieden was het voor haar mogelijk in een vloeiende beweging over het ijs te glijden.

 

Dynamic Figures geeft workshops en cursussen kunstschaatsen waarbij de focus ligt op het ervaren van deze ‘flow’ van het glijden over ijs. Dit is mogelijk wanneer de juiste balans en coördinatie wordt gevonden. Wij ondersteunen hierbij zodat de deelnemer uiteindelijk zelfverzekerder is op het ijs.

 

De blijdschap van de deelnemers die bij het ervaren van deze ervaring naar boven komt is de reden dat wij dit graag verder uitdragen.

 

Naast de lessen, experimenteren we graag met dansen op ijs in verschillende choreografieën. Ook hier proberen we de ‘flow’ te bereiken in ons eigen schaatsen om een zo harmonieus mogelijk stuk neer te zetten.

 

 

Ons verhaal

 

Agenda

Op dit moment zijn we bezig met het organiseren van een cursus kunstschaatsen op het museumplein van Amsterdam. Meer info volgt spoedig.

 

Onze Dynamic Figures

Bram van Meggelen

 

Oprichter Dynamic Figures. Bram vindt het heerlijk om creatief bezig te zijn op het ijs en mensen te helpen zich verder te ontwikkelen als schaatser. De ervaring als showschaatser bij Holiday on Ice, de verschillende zelf gemaakte shows en de vele gereden wedstrijden wil hij gebruiken om van Dynamic Figures een mooi collectief te maken.

Philipp Tischendorf

 

Mede oprichter Dynamic Figures. Philipp is Duits kampioen kunstschaatsen 2007 en heeft zich sinds kort toegelegd op yoga, waar hij nu in mag lasgeven. Daarnaast houdt hij ervan creatief bezig te zijn op het ijs en reist hij hiervoor naar Berlijn, Frankrijk en weer terug naar Amsterdam.

Dynamic Figure

 

Denk je met jouw kwaliteiten bij te kunnen dragen aan onye activiteiten? Laat het ons weten, dan gaan we in gesprek.

 

Choreografiën

 

Heb je een vraag? Stel deze gerust via:

dynamicfigures@outlook.nl of 0638057237

    Contact    

Bericht ontvangen!